ДОКАЗИ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ДА НИЈЕ МОГАО ДА БУДЕ И ДА НИЈЕ ПРЕДСЕДНИК РЕПУБЛИКЕ

Потпун преглед противуставности кандидовања и избора Александра ВУЧИЋА за председника Републике Србије је изложен овде.

ФИЛМ ПО ТЕМИ: „УСПОСТАВИМО НАРОДНУ, УСТАВНУ ВЛАСТ“ САБОРА УНИВЕРЗИТЕТСКИХ ПРОФЕСОРА, 28.10.2022. г. ПОЗВАНИ ГОВОРНИК: Др ЉУБОМИР Т. ГРУЈИЋ, пензионисани редован професор за области: СТАБИЛНОСТ И УПРАВЉАЊЕ ДИНАМИЧКИХ СИСТЕМА. 

ЧИЊЕНИЦЕ СКРИВЕНЕ ОД ЈАВНОСТИ КОЈЕ СУ У ЈОШ У ИЗБОРНОМ ПРОЦЕСУ ДОКАЗАЛЕ ДА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ НИТИ ЈЕ МОГАО ДА БУДЕ ПРЕДСЕДНИЧКИ КАНДИДАТ НИТИ ЈЕ ПРЕДСЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СУ ИЗЛОЖЕНЕ УКРАТКО У ФИЛМУ (ПРВИХ 75 МИНУТА):

„СРБИЈА БЕЗ НАРОДНЕ, УСТАВНЕ ВЛАСТИ…УСПОСТАВИМО ЈЕ!“ 27.09.2022. г.  Филм.

НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ: „ВАШ ИЗБОР: ИЗВРШАВАЊЕ ИЛИ ОДБАЦИВАЊЕ ВАШЕ ЗАКЛЕТВЕ; САБОТАЖА ИЛИ СПРОВОЂЕЊЕ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ“, 13.09.2022. г.

Ако је неко направио копију филма: https://www.youtube.com/watch?v=kvXgx1WSAr4 снимљеног 15.08.2022. г. с почетком у 19:03 ч., који је Ју тјуб уклонио, молимо да јави на: od.predaka.potomstvu@gmail.com или на: ustav.srbije@gmail.com. Филм је обавештавао народ о документу поднетом 05.08.2022. г. Народној скупштини по теми: „Ослободите Србију од противуставне власти Александра ВУЧИЋА и успоставите уставну владавину Републиком Србијом“. 

ДОКАЗИ САМОГ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ДА НИЈЕ ПРЕДСЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ СУ У СЛЕДЕЋЕМ ДОКУМЕНТУ:

НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ: „ОСЛОБОДИТЕ РЕПУБЛИКУ СРБИЈУ ПРОТИВУСТАВНЕ ВЛАСТИ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА И УСПОСТАВИТЕ УСТАВНУ ВЛАДАВИНУ РЕПУБЛИКОМ СРБИЈОМ“, 05.08.2022. Г. ПРЕДАТО У 14:45. Противуставним прихватањем Александра ВУЧИЋА за председничког кандидата, противуставним уписивањем његовог имена у изборну листу кандидата за председника Републике, противуставним проглашењем Александра ВУЧИЋА за изабраног новог председника Републике Србије, противуставном седницом Народне скупштине да на њој Александар ВУЧИЋ положи председничку заклетву  и његовим противуставним представљањем да је од 31.06.2022.г. поново председник Републике СРБИЈЕ она као уставна држава, као држава слободном народном вољом утврђена на референдуму 2006. г. и проглашењем 08.11.2006. г. њеног јединог и сада важећег Устава, престаје да постоји ако Народна скупштина (без одуговлачења) не прихвати Захтев и Закључак овог документа.

ДОКАЗИ ПРОТИВУСТАВНОГ КАНДИДОВАЊА, ПРИХВАТАЊА КАНДИДАТУРЕ, ПОСТАВЉАЊА НА ИЗБОРНУ ЛИСТУ КАНДИДАТА, ПРОГЛАШЕЊА ЗА ИЗАБРАНОГ ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ,  ПОЛАГАЊА ПРЕДСЕДНИЧКЕ ЗАКЛЕТВЕ И ПРЕДСТАВЉАЊА КАО ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ.  РЕАКЦИЈА ИЗ НАРОДА.  28.06.2022. г.

МОЛБА И ПЕТИЦИЈА АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ, 17.06.2022. г.

ЖАЛБА УПРАВНОМ СУДУ НА ПРОТИВУСТАВНОСТ И НЕПРАВЕДНОСТ ПРОЦЕСА КАНДИДОВАЊА И ИЗБОРА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ЗА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ 16.05.2022. г.

КРАТАК ПРЕГЛЕД ДОКАЗА КОЈЕ ЈЕ ЛИЧНО ДАВАО И ДАЈЕ САМ АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ДА НИЈЕ МОГАО ДА БУДЕ ПРЕДСЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У СКЛАДУ С УСТАВОМ СУ, У ОВОМ ДОКУМЕНТУ, ПОДНЕТИ НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ 11. АПРИЛА ОВЕ, 2022., ГОДИНЕ.