ИЗБОРИ ЗА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ 2022. г.

„ЧУЈЕМ ДА МИ ПРОДАЈЕШ ДЕДОВИНУ“

СРБИ И ПУШКЕ

 

ДОКУМЕНТА СУ ИЗЛОЖЕНА ОД НАЈНОВИЈЕГ КА НАЈСТАРИЈЕМ:

УРЕЂЕН ЗАХТЕВ УПРАВНОМ СУДУ ДА ПОНИШТИ ИЗБОРЕ ЗА НАРОДНЕ ПОСЛАНИКЕ ОД 17.12.2023. Г.

У НЕСТАЈАЊУ СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ  ФИЛМ
Предлог: ОДЛУКА НАРОДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ
 ЗАХТЕВ УПРАВНОМ СУДУ ДА ПОНИШТИ ИЗБОРЕ ОД 17.12.2023. г.
ИНИЦИЈАТИВА ОД 11.12.2023. г. УСТАВНОМ СУДУ ДА СУД ПОКРЕНЕ ПОСТУПАК ОЦЕНЕ
ДА ЛИ АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ИМА ПОСЛОВНУ СПОСОБНОСТ
ЗА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ: ОСНОВНИ ТЕКСТ,
ДОДАТАК 1: ПРВИ ДЕОДОДАТАК 1: ДРУГИ ДЕОДОДАЦИ 2 – 4
ИЗЛАЗАК НА ИЗБОРЕ 17.12.2023. ЗНАЧИ…

ИНИЦИЈАТИВА УСТАВНОМ СУДУ ДА СУД ПОКРЕНЕ ПОСТУПАК ЗАБРАНЕ

ИЗБОРНЕ ЛИСТЕ „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ“

БИРАЧИМА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

ФИЛМ:“ИЗБОРИ ЗА (НЕ)ПОДРЖАВАЊЕ ВУЧИЋА“, 15.11.2023.Г.

ТУЖБА УПРАВНОМ СУДУ ОД 13.11.2023. Г. ПРОТИВ УКАЗА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА У СВОЈСТВУ ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ ЗА РАСПУШТАЊЕ НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ И ОДРЖАВАЊЕ ИЗБОРА ЗА НАРОДНЕ ПОСЛАНИКЕ ЗА 17.12.2023. Г. 

ЗАКАСНЕЛИ ПОТПИС ГОРЊЕ ТУЖБЕ

НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ: СВАКОМ НАРОДНОМ ПОСЛАНИКУ

ФИЛМ:“ИЗАЋИ ИЛИ НЕ ИЗАЋИ НА ВУЧИЋЕВЕ ПРОТИВУСТАВНЕ ИЗБОРЕ“

ОТВОРЕНО ПИСМО НАРОДНИМ ПОСЛАНИЦИМА

ТУЖБА УПРАВНОМ СУДУ ПРОТИВ РЕШЕЊА РЕПУБЛИЧКЕ ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ, ЊЕНОГ НЕЗАКОНИТОГ СПРОВОЂЕЊА ИЗБОРА: ЗАХТЕВА СЕ ЊИХОВО ПОНИШТАВАЊЕ

НАРОД ПРОТИВ НАСИЉА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ: ТЕКСТ И ФИЛМ

АЛЕКСАНДРЕ ВУЧИЋУ ОДГОВОРИТЕ НА СВАКО СЛЕДЕЋЕ ПИТАЊЕ

ГОСПОДИНЕ ГЕНЕРАЛЕ МИЛАНЕ МОЈСИЛОВИЋУ, НАЧЕЛНИЧЕ ГЕНЕРАЛШТАБА

ПРИМЕНИТЕ НАША ТРИ НАЈМОЋНИЈА ОРУЖЈА

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ НИЈЕ ПРЕДСЕДНИК РЕПУБЛИКЕ. РЕШЕЊА.

Материјалне повреде Устава, истине, непристрасности и правичности у Решењу    Малог већа Управног суда Број: Уж28/22 од 18.03.2022. г.  и у Решењу  Малог већа Уставног суда Број: Уж – 3172/2022 од 30.05.2023. г. суштински изазваних повредама Устава, истине, непристрасности и правичности у Решењу Републичке изборне комисије 02 Број 013-654/22 од 11.03.2022. г.              

КОМЕНТАР О ЗАХТЕВУ РУКОВОДСТВА ПРОТЕСТНОГ СКУПА У БЕОГРАДУ 12.05.2023. г.

ПРОГЛАШЕНИ ПРЕДСЕДНИЧЕ РЕПУБЛИКЕ АЛЕКСАНДРЕ ВУЧИЋУ ОДГОВОРИТЕ НА СВАКО ПИТАЊЕ

КОМЕНТАР ЗА ТРИБИНУ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА:

„ТУЖИЛАШТВО У СРБИЈИ – И ХИЈЕРАРХИЈА И САМОСТАЛНОСТ“

АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ ДРУГИ КОМЕНТАР ЊЕГОВОГ ИНТЕРВЈУА РТСу 1

АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ У КОМЕНТАРУ ЕМИСИЈЕ РТС 1.

Интервју уживо под насловом:

Вучић: „Тешко је борити се против мене, савест ми је чиста!“ :

„ВИ НИСТЕ ПРЕДСЕДНИК РЕПУБЛИКЕ. ПОВУЦИТЕ СЕ.“

СЕРИЈА ОД ЧЕТРИ ФИЛМА ПО ТЕМИ:

„СА СРБИМА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ САЧУВАЈМО СРБИЈУ“

1. Део „РЕПУБЛИКА СРБИЈА БЕЗ ПРЕДСЕДНИКА“

2. Део „ПРОТИВУСТАВНОСТ НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ И РЕШЕЊЕ“

3. Део „ЗАВИСНО СУДСТВО“

4. Део: „СЛОБОДНИ НАРОДНИ СКУПОВИ ЗА СЛОБОДНУ СРБИЈУ“

ОБАВЕШТЕЊЕ НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ О ПОЗИВУ НАРОДУ

ПОЗИВ НАРОДУ: „РЕПУБЛИКА СРБИЈА БЕЗ ПРЕДСЕДНИКА“

РЕШЕЊЕ САДАШЊЕ СИТУАЦИЈЕ:

„ПРОТИВУСУСТАВНА ИЗБОРНА ЛИСТА УМЕСТО НЕУСТАВНЕ“

„ОСРАМОЋЕНА НАРОДНА СКУПШТИНА“ (У pdf-у)

„ОСРАМОЋЕНА НАРОДНА СКУПШТИНА“ (у Word-у: docx.)

„НЕЛЕГИТИМАН ПРЕДСЕДНИК, НЕЛЕГИТИМАН ПРЕГОВАРАЧ“

 НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ: САЗОВИТЕ ХИТНУ ВАНРЕДНУ СЕДНИЦУ

„СРБИЈА БЕЗ ПРЕДСЕДНИКА“ :

УРЕЂЕНА ТУЖБА УПРАВНОМ СУДУ ПРОТИВ: 1. РЕШЕЊА РИК ДА ПРИХВАТА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ЗА ПРЕДСЕДНИЧКОГ КАНДИДАТА, 2. ИЗБОРНЕ ЛИСТЕ КАНДИДАТА ЗА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ, 3. РЕШЕЊА РИК О КОНАЧНИМ РЕЗУЛТАТИМА ИЗБОРА ОД 03.04.2022. Г. ЗА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ, 4. АКТА ПРЕДСЕДНИКА РАНИЈЕГ САЗИВА НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ О САЗИВАЊУ ЈЕДАНАЕСТЕ ПОСЕБНЕ СЕДНИЦЕ У ДВАНАЕСТОМ САЗИВУ С УТВРЂЕНОМ ТАЧКОМ ДНЕВНОГ РЕДА: ПОЛАГАЊЕ ЗАКЛЕТВЕ ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ, 5. ОДРЖАНЕ ТЕ СЕДНИЦЕ, 6. ПРИХВАТАЊА ИЗЈАВЕ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ЗА ЗАКЛЕТВУ ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ. ДОДАЦИ 1-9. ДОДАЦИ 10-12.

ПОШТО ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАР НИЈЕ ОДГОВОРИО ПОДНЕТ ЈЕ ЗАХТЕВ, У ИМЕ СВИХ ПОТПИСНИКА ТУЖБЕ, ПРЕДСЕДНИКУ НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ ВЛАДИМИРУ ОРЛИЋУ ДА ЉУБОМИРУ Т. ГРУЈИЋУ ДОСТАВИ ОРИГИНАЛ ПОЗИВА ПРЕДСЕДНИКА НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ У ПРЕТХОДНОМ САЗИВУ ИВИЦЕ ДАЧИЋА, ЗА ЊЕНУ ПОСЕБНУ ЈЕДАНАЕСТУ СЕДНИЦУ У ДВАНАЕСТОМ САЗИВУ  С УТВРЂЕНОМ ЈЕДНОМ ТАЧКОМ ДНЕВНОГ РЕДА: 1. ПОЛАГАЊЕ ЗАКЛЕТВЕ ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ.

ЗАХТЕВ, У ИМЕ СВИХ ПОТПИСНИКА ТУЖБЕ, ГЕНЕРАЛНОМ СЕКРЕТАРУ НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ ДА ЉУБОМИРУ Т. ГРУЈИЋУ ДОСТАВИ ОРИГИНАЛ ПОЗИВА ПРЕДСЕДНИКА НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ ИВИЦЕ ДАЧИЋА ЗА  ЊЕНУ ПОСЕБНУ СЕДНИЦУ РАДИ ПОЛАЊА ЗАКЛЕТВЕ ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ.

НАЛОГ (ПРИМЉЕН 19.-21.12.2022.г.) УПРАВНОГ СУДА ПОТПИСНИЦИМА ТУЖБЕ ПРОТИВ ПОЗИВА ПРЕДСЕДНИКА НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ ЗА ОДРЖАВАЊЕ ПОСЕБНЕ СЕДНИЦЕ НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ 31.МАЈА.2022. Г. С УТВРЂЕНОМ ТАЧКОМ ДНЕВНОГ РЕДА: 1. ПОЛАГАЊЕ ЗАКЛЕТВЕ ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ. УПРАВНИ СУД ЗАХТЕВА ОД ПОТПИСНИКА ТУЖБЕ ДА МУ У РОКУ ОД 15 ДАНА ПОДНЕСУ УРЕЂЕНУ ТУЖБУ. ЈЕДАН ОД ЗАХТЕВА ЈЕ ДА МУ СЕ ДОСТАВИ ОРИГИНАЛАН АКТ ПРЕДСЕДНИКА НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ ИВИЦЕ ДАЧИЋА ЗА САЗИВАЊЕ ЈЕДАНАЕСТЕ ПОСЕБНЕ СЕДНИЦЕ У ДВАНАЕСТОМ САЗИВУ.

ФИЛМ ПО ТЕМИ: „УСПОСТАВИМО НАРОДНУ, УСТАВНУ ВЛАСТ“ САБОРА УНИВЕРЗИТЕТСКИХ ПРОФЕСОРА, 28.10.2022. г. ПОЗВАНИ ГОВОРНИК: Др ЉУБОМИР Т. ГРУЈИЋ, пензионисани редован професор за области: СТАБИЛНОСТ И УПРАВЉАЊЕ ДИНАМИЧКИХ СИСТЕМА. 

Одлука народа о покривању финансијских трошкова спровођења директне његове суверености, 24.10.2022. г.

ПУНОЛЕТНИМ ДРЖАВЉАНКАМА И ДРЖАВЉАНИМА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ И НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ: „ОДЛУКА НАРОДА ИЗАЗВАНА СТАВОМ НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ ДА ОДБАЦИ ЗАКЛЕТВУ, САБОТИРА УСТАВ И ОПСТРУИРА ЊЕГОВУ ПРИМЕНУ КРОЗ ЗАКОНЕ“

ЧИЊЕНИЦЕ СКРИВЕНЕ ОД ЈАВНОСТИ КОЈЕ СУ У ЈОШ У ИЗБОРНОМ ПРОЦЕСУ ДОКАЗАЛЕ ДА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ НИТИ ЈЕ МОГАО ДА БУДЕ ПРЕДСЕДНИЧКИ КАНДИДАТ НИТИ ЈЕ ПРЕДСЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СУ ИЗЛОЖЕНЕ УКРАТКО У ФИЛМУ (ПРВИХ 75 МИНУТА):

„СРБИЈА БЕЗ НАРОДНЕ, УСТАВНЕ ВЛАСТИ…УСПОСТАВИМО ЈЕ!“ 27.09.2022. г.  Филм.

НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ: „ВАШ ИЗБОР: ИЗВРШАВАЊЕ ИЛИ ОДБАЦИВАЊЕ ВАШЕ ЗАКЛЕТВЕ; САБОТАЖА ИЛИ СПРОВОЂЕЊЕ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ“, 13.09.2022. г.

Ако је неко направио копију филма: https://www.youtube.com/watch?v=kvXgx1WSAr4 снимљеног 15.08.2022. г. с почетком у 19:03 ч., који је Ју тјуб уклонио, молимо да јави на: od.predaka.potomstvu@gmail.com или на: ustav.srbije@gmail.com. Филм је обавештавао народ о документу поднетом 05.08.2022. г. Народној скупштини по теми: „Ослободите Србију од противуставне власти Александра ВУЧИЋА и успоставите уставну владавину Републиком Србијом“. 

ДОКАЗИ САМОГ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ДА НИЈЕ ПРЕДСЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ СУ У СЛЕДЕЋЕМ ДОКУМЕНТУ:

НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ: „ОСЛОБОДИТЕ РЕПУБЛИКУ СРБИЈУ ПРОТИВУСТАВНЕ ВЛАСТИ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА И УСПОСТАВИТЕ УСТАВНУ ВЛАДАВИНУ РЕПУБЛИКОМ СРБИЈОМ“, 05.08.2022. Г. ПРЕДАТО У 14:45. Противуставним прихватањем Александра ВУЧИЋА за председничког кандидата, противуставним уписивањем његовог имена у изборну листу кандидата за председника Републике, противуставним проглашењем Александра ВУЧИЋА за изабраног новог председника Републике Србије, противуставном седницом Народне скупштине да на њој Александар ВУЧИЋ положи председничку заклетву  и његовим противуставним представљањем да је од 31.06.2022.г. поново председник Републике СРБИЈЕ она као уставна држава, као држава слободном народном вољом утврђена на референдуму 2006. г. и проглашењем 08.11.2006. г. њеног јединог и сада важећег Устава, престаје да постоји ако Народна скупштина (без одуговлачења) не прихвати Захтев и Закључак овог документа.

ДОКАЗИ ПРОТИВУСТАВНОГ КАНДИДОВАЊА, ПРИХВАТАЊА КАНДИДАТУРЕ, ПОСТАВЉАЊА НА ИЗБОРНУ ЛИСТУ КАНДИДАТА, ПРОГЛАШЕЊА ЗА ИЗАБРАНОГ ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ,  ПОЛАГАЊА ПРЕДСЕДНИЧКЕ ЗАКЛЕТВЕ И ПРЕДСТАВЉАЊА КАО ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ.  РЕАКЦИЈА ИЗ НАРОДА.  28.06.2022. г.

МОЛБА И ПЕТИЦИЈА АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ, 17.06.2022. г.

ТУЖБА, СА ИСПРАВЉЕНИМ УОЧЕНИМ ШТАМПАРСКИМ ГРЕШКАМА И СА ИЗОСТАВЉЕНИМ ДОДАТКОМ 6/2, УПРАВНОМ СУДУ ОД 10.06.2022. Г. ДА УТВРДИ: ПРОТИВУСТАВНОСТ ПОЗИВА ПРЕДСЕДНИКА НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ НАРОДНИМ ПОСЛАНИЦИМА НА ЈЕДАНАЕСТУ ПОСЕБНУ ЊЕНУ СЕДНИЦУ У ДВАНАЕСТОМ САЗИВУ ДА НА ЊОЈ ПРЕДСЕДНИК РЕПУБЛИКЕ ПОЛОЖИ ЗАКЛЕТВУ, ДА  АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ НЕМА ПОСЛОВНУ СПОСОБНОСТ ДА БУДЕ ПРЕДСЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У СКЛАДУ С УСТАВОМ И ДА НИЈЕ ЊЕН ПРЕДСЕДНИК: ТУЖБА И ДОДАЦИ 1-3, ДОДАЦИ 4 И 5, ДОДАТАК 6/1, ДОДАТАК 6/2, ДОДАЦИ 7 И 8.

ТУЖБА УПРАВНОМ СУДУ ОД 08.06.2022. Г. ДА УТВРДИ: ПРОТИВУСТАВНОСТ ПОЗИВА ПРЕДСЕДНИКА НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ НАРОДНИМ ПОСЛАНИЦИМА НА ЈЕДАНАЕСТУ ПОСЕБНУ ЊЕНУ СЕДНИЦУ У ДВАНАЕСТОМ САЗИВУ ДА НА ЊОЈ ПРЕДСЕДНИК РЕПУБЛИКЕ ПОЛОЖИ ЗАКЛЕТВУ, ДА  АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ НЕМА ПОСЛОВНУ СПОСОБНОСТ ДА БУДЕ ПРЕДСЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У СКЛАДУ С УСТАВОМ И ДА НИЈЕ ЊЕН ПРЕДСЕДНИК: ОСНОВНИ ТЕКСТ И ДОДАЦИ 1 ДО 3ДОДАЦИ 4 И 5, ДОДАТАК 6, ДОДАЦИ 7 И 8.

НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ: „ОСЛОБОДИТЕ РЕПУБЛИКУ СРБИЈУ ПРОТИВУСТАВНЕ ВЛАСТИ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА И УСПОСТАВИТЕ УСТАВНУ ВЛАДАВИНУ РЕПУБЛИКОМ СРБИЈОМ“, 05.08.2022. Г. ПРЕДАТО У 14:45. Противуставним прихватањем Александра ВУЧИЋА за председничког кандидата, противуставним уписивањем његовог имена у изборну листу кандидата за председника Републике, противуставним проглашењем Александра ВУЧИЋА за изабраног новог председника Републике Србије, противуставном седницом Народне скупштине да на њој Александар ВУЧИЋ положи председничку заклетву  и његовим противуставним представљањем да је од 31.06.2022.г. поново председник Републике СРБИЈЕ она као уставна држава, као држава слободном народном вољом утврђена на референдуму 2006. г. и проглашењем 08.11.2006. г. њеног јединог и сада важећег Устава, престаје да постоји ако Народна скупштина (без одуговлачења) не прихвати Захтев и Закључак овог документа.

НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ ДА НЕ МОЖЕ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ДА ПРОГЛАСИ ЗА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У СКЛАДУ С УСТАВОМ, 27.05.2022. г.

ЖАЛБА УПРАВНОМ СУДУ НА ПРОТИВУСТАВНОСТ И НЕПРАВЕДНОСТ ПРОЦЕСА КАНДИДОВАЊА И ИЗБОРА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ЗА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ 16.05.2022. г.

ОБАВЕШТЕЊЕ НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ И АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ ДА ЋЕ ПОТПИСНИЦИ ПРИГОВОРА ДА СЕ ОБРАТЕ ДРЖАВЉАНИМА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДА ПОТПИШУ ЗАХТЕВ НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ. ОН ЈЕ ЈАВНО ОБЈАВЉЕН:

  1. КАО ДОДАТАК ТОМ ОБАВЕШТЕЊУ,
  2. ОВДЕ,
  3. НА ИНТЕРНЕТУ.

ПИСМО АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ ДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКУ, 13.04.2022. г.

НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ И УСТАВНОМ СУДУ: „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ НИЈЕ МОГАО ДА БУДЕ КАНДИДАТ ЗА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИККЕ СРБИЈЕ НИТИ МОЖЕ ДА БУДЕ ЊЕН ПРЕДСЕДНИК“. 11.04.2022. г.

УСТАВНОМ СУДУ УСТАВНА ЖАЛБА НА РЕШЕЊЕ УПРАВНОГ СУДА. 24.03.2022. г.

УСТАВНОМ СУДУ УСТАВНА ЖАЛБА НА РЕШЕЊЕ РИК. Поднета 24.03.2022. г.

Управни суд још није заузео (јавно) став о потпуно уређеној жалби поднетој Суду у датом року 17.03.2022. г. Њу су својеручно потписали сви потписници.  Републичка изборна комисија и трочлано судско веће Управног суда њу уопште не спомињу!. Хоће ли икада Управни суд да донесе свој став о њој имајући у виду да је број Решења Републичке изборне комисије од 11.03.2022. г. Управном суду био поднет још 13.03.2022. г. у датом року? Био је поднет еписмом у коме је била дата и иадреса на којој је било објављено то Решење. Управни суд је зато могао да провери веродостојност тог податка. Управни суд је водио двоструки процес. Један ток процеса је водило трочлано судско веће, а други ток процеса су водиле појединачно судије Управног суда.  Први су настојали неоправданим  правним формалним примедбама да на сваки начин неправедно одбију жалбу потписника приговора. Други су настојали да укажу потписницима приговра и жалбе да треба да уреде жалбу да се задовоље сви ти формални захтеви да би се размотрила суштина жалбе и да би Управни суд донео праведно решење. Хоће ли Управни суд да заврши тај процес?

ШТА ВИШЕ, РЕПУБЛИЧКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА ЈЕ 19.03.2022. г. повукла Решење које је била раније поставила и заменила га Решењем Управног суда од 14.03.2022. г. које се односи на Жалбу коју је у име свих потписника био поднео и потписао својеручно само Љубомир Т. Грујић због недостатка времена да сви потписници потпишу у тако кратком времену јер не станују сви у Београду, а један потписник нема рачунар те ни еадресу нити је број његовог телефона био тада познат.

Трочлано веће Управног суда је потпуно занемарио потпуно уређену жалбу (Уж 28/22 од 17.03.2022. г.) поднету Суду у прописаном року, већ је донело претходно решење нетачно тврдећи да у року од 72 сата нисмо доставили број решења Републичке изборне комисије у коме се одбија Приговор упркос томе што смо тај број доставили Управном суду још 13.03.2020. год. еписмом које је напред цитирано! Упркос и чињеници да је жалба на Решење Републичке изборне комисије о одбијању нашег приговора била поднета Управном суду још у суботу 12.03.2022. г. у 10:30, много пре истека рока од 72 сата што се одиграло тек у понедељак 14.03.2022. г. у 18:18! То решење је и неосновано и неправедно те супротно судијској заклетви и противуставно!

РЕШЕЊЕ (Уж 28/22 од 18.03.2022) ТРОЧЛАНОГ СУДСКОГ ВЕЋА УПРАВНОГ СУДА ДА СЕ ОДБИЈА ЖАЛБА ОД 15.03.2022. г. ПРИМЉЕНО 21.03.2022. г.  У 09:38.

ПОТПУНО УРЕЂЕНА ЖАЛБА (Уж 28/22) УПРАВНОМ СУДУ. ПОДНЕТА 17.03.2022. г. У19:40.

РЕШЕЊЕ (1 Уж 28/22 од 16.03.2022. г.) УПРАВНОГ СУДА ДА СЕ ЖАЛБА НА РЕШЕЊЕ РИК УРЕДИ У ТОКУ 12 ЧАСОВА. ПРИМЉЕНО 17.03.2022. г. у 15:09.

РЕШЕЊЕ (10 Уж 27/22 од 16.03.20З22. г.) УПРАВНОГ СУДА ДА СЕ ЖАЛБА НА ПРЕТХОДНО РЕШЕЊЕ УПРАВНОГ СУДА 0Д 14.03.2022. г. ОДБИЈА. ПРИМЉЕНО 17.03.2022.г. у 11:44.

ЖАЛБА Уж 27/22 ОД 15.03.2022. г. НА РЕШЕЊЕ (13 Уж 26/22 од 14.03.2022. г.)  УПРАВНОГ СУДА. СВАКИ ПОТПИСНИК  ЖАЛБЕ (Уж 26/22) УПРАВНОМ СУДУ НА РЕШЕЊЕ РИК ДА ОДБИЈА ПРИГОВОР, поднете 12.03.2022, г. у 10:30 И ЖАЛБЕ (Уж 26/22) УПРАВНОМ СУДУ (НА ОБА РЕШЕЊА РИК) поднете  14.03.2022.г. у 20:40 ЈЕ СВОЈЕРУЧНИМ ПОТПИСОМ ПОТВРДИО СВОЈЕ ПОДАТКЕ У ТИМ ЖАЛБАМА И ДА ИХ СЛОБОДНОМ ВОЉОМ ПОТПИСУЈЕ САМО У СВОЈЕ ЛИЧНО ИМЕ, А ДА ЈЕ ПРИГОВОР БИО ПОДНЕТ НА ОСНОВУ ВИДЕО СНИМКА УЖИВО 23. КОНФЕРЕНЦИЈЕ РЕПУБЛИЧКЕ ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ ОДРЖАНЕ 09.О3.2022. г. И ЗАВРШЕНЕ У 12:17, ПОШТО ПОТПИСНИЦИ НИСУ МОГЛИ НА ИПРОСТОРУ („ВЕБ САЈТУ“) ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ ДА НАЂУ ЊЕНО РЕШЕЊЕ О ПРИХВАТАЊУ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ЗА ПРЕДСЕДНИЧКОГ КАНДИДАТА.

РЕШЕЊЕ (13 Уж 26/22 од 14.03.2022. г.) ТРОЧЛАНОГ СУДСКОГ ВЕЋА УПРАВНОГ СУДА О ЖАЛБИ НА ОБА РЕШЕЊА РИК ДА СЕ ЖАЛБА ОДБАЦУЈЕ. ПРИМЉЕНО 15.03.2022.г. У 13:45. ТРОЧЛАНО СУДСКО ВЕЋЕ УПРАВНОГ СУДА ЈЕ ПОТПУНО ЗАНЕМАРИЛО ДА ТЕХНИЧКИ НИЈЕ БИЛО МОГУЋЕ ДА СЕ ДОБИЈУ СВИ СВОЈЕРУЧНИ ПОТПИСИ ПРЕ НЕГО ШТО ЈЕ СТИГАО ПОТПИС ДУШАНА СТОЈАНОВИЋА ИЗ СУБОТИЦЕ. ЗАТО ЈЕ ТО РЕШЕЊЕ НИШТАВНО И ЗАТО ЈЕ УПРАВНИ СУД ОПРАВДАНО НАСТАВИО ПРОЦЕС. ПОТПИСНИЦИ ЖАЛБЕ НИСУ МОГЛИ ДА НАЂУ У ОДЕЉКУ „ПРИГОВОРИ“ НА ИПРОСТОРУ РИК НИ ПРИГОВОР НИ РЕШЕЊЕ РИК О ОДБИЈАЊУ ПРИГОВОРА ЈЕР РИК НИЈЕ ОТВОРИЛА ПОДОДЕЉАК ЗА ПРИГОВОРЕ НА ЊЕНА РЕШЕЊА О ИЗБОРУ ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ! !! ПОТПИСНИЦИ СУ О ТОМЕ ОБАВЕШТАВАЛИ УПРАВНИ СУД. ТРОЧЛАНО СУДСКО ВЕЋЕ ЈЕ ТО ИГНОРИСАЛО! ОМАЛОВАЖИЛО!

ЖАЛБА (Уж 26/22) УПРАВНОМ СУДУ НА ОБА РЕШЕЊА РИК. Поднета  14.03.2022.г. у 20:40. ОВА ЖАЛБА ЈЕ ПОДНЕТА НАЈБРЖЕ, У НАЈКРАЋЕМ МОГУЋЕМ РОКУ КАО ШТО ЈЕ УПРАВНИ СУД БИО ОБАВЕШТЕН ЈОШ ОКО ПОНОЋИ 13.04.2022. г. С ОБЗИРОМ ДА ЈЕ ПОТПИСНИК ИЗ СУБОТИЦЕ МОГАО ТЕК 14.04.2022. г. УЈУТРО ДА ПОШАЉЕ ПОСТ ЕКСПРЕСОМ СВОЈ СВОЈЕРУЧНИ ПОТПИС. ОН ЈЕ СТИГАО ТОГ ДАНА ПО ПОДНЕ.

У следећим еписмима Управном суду је доказ да је Управном суду у року достављен тражени број Решења Републичке изборне комисије; још 13.03.2022. г. У њима има очигледних штампарских грешака услед писања на брзину:

———- Forwarded message ———
Од: Љубомир Т. ГРУЈИЋ <ustav.srbije@gmail.com>
Date: нед, 13. мар 2022. у 14:07
Subject: Re: ДОКУМЕНТА С ПОТПИСИМА
To: <predsednik@up.sud.rs>, <kabinet@up.sud>, <portparol@up.sud.rs>
Cc: <rik@parlament.rs>, <izbori@parlament.rs>, Silvana Arsenijević <silvanaarsenijevic@gmail.com>, Ksenija Bundalo <ksenijab555@gmail.com>, Љубомир Т. Грујић <ustav.srbije@gmail.com>, Kruna Marjanovic <krunamarjanovic@gmail.com>, Душан М. Стојановић <dusanmstojanovic@yandex.ru>, “Јелена Јошовић” <jejkg34@yahoo.it>, “Миливоје Шакота” <milivoje.sakota@gmail.com>, “Гордана Кангрга-Микулић” <gordana@komtechnologies.eu>, Nada Kostic <profnadakostic@gmail.com>

14 03 2022

УПРАВНОМ СУДУ
predsednik@up.sud.rskabinet@up.sudportparol@up.sud.rs

У ВЕЗИ ВАШЕГ РЕШЕЊА 13 Уж 26/22 од 12.03.2022.г. обавештавам Вас о следећем:

  1. Ни један потписник Приговора није до овог момента добио Решење Републичке изборне комисије да се Приговор одбија.
  2. Број Решења Републичке изборне комисије на које се односи наша Жалба је: 02 Број 013-654/22 донето у Београду 11. марта 2022. године. Ови подаци Вам се достављају према документу
    https://www.rik.parlament.gov.rs/extfile/sr/107910/RESENJE%20PO%20PRIGOVORU-110322.pdf
    објављеном на ипростору
    https://www.rik.parlament.gov.rs/

         Републичке изборне комисије.

  1. Упркос свог нашег и мог залагања синоћ и ноћас да Вам сви потписници поднесу Изјаву и Жалбу својеручно потписану то није било нит је данас могуће остварити. Из Суботице није било могуће послати поштом или донети возом или аутобусом, а потписник из Суботице нема свој ауто. Потписник из Крагујевца и потписници из Београда који немају техничка средства нису могли да напишу и пошаљу својеручно потписана тражена документа.
  2. Остали потписници су ми дотавили тражена документа лично потписана која сам Вам ноћас проследио доњим еписмом у 00:33.
  3. Ја сам Вам доставио жалбу с мојим својеручним потписом у два примерка. Изјаву сам синоћ потписао електронски и послао сам Вам је. Немам боље техничке могућности. Копирница није радила ни синоћ нити ради данас.
  4. Службеници Управног суда или РИКе су јуче телефонски проверили и утврдили и веродостојност тачност свих податак потписника Жалбе.

С обзиром на све то, сви ми потписници сматрамо да није оправдано да Управни суд Жалбу одбаци зато што су Ваши захтеви само делимично били испуњени, а били су 100% извршени у постојећим околностима.

У име свих потписника, чије су еадресе дате под Цц,

с поштовањем

Љубомир Т. Грујић

нед, 13. мар 2022. у 00:33 Љубомир Т. ГРУЈИЋ <ustav.srbije@gmail.com> је написао/ла:

13 03 2022

УПРАВНОМ СУДУ
predsednik@up.sud.rskabinet@up.sudportparol@up.sud.rs

У ВЕЗИ ВАШЕГ РЕШЕЊА 13 Уж 26/22 од 12.03.2022.г. дотављам тражена документакоја су могли потписници да ми пошаљу. Проблем је што је радни дан, Ваш допис стигао по подне, све затворено до понедељка. Тада ћемо послати остало. Мој потпис на Жалби имате од јуче. Немам техничке могућности да Вам потпишем <<<изјаву, али сда изјављујем да сам Жалбу потписао у својее лично име.

С поштовањем,

Љубомир Т. Грујић“

______________________________________

РЕШЕЊЕ (13 Уж 26/22 од 12.03.2022. г.) УПРАВНОГ СУДА О ПРЕТХОДНОЈ ЖАЛБИ. НАЛОЖЕНО ДА СЕ ОДМАХ, НАЈКАСНИЈЕ У РОКУ ОД 6 ЧАСОВА  ЖАЛБА УРЕДИ. ПРИМЉЕНО ИСТОГ ДАНА, СУБОТА ПРЕДВЕЧЕ, 12.03.2022. г. у 18:30.

„АКО КОЗА ЛАЖЕ, РОГ НЕ ЛАЖЕ“ , Народна пословица.

ЖАЛБА (Уж 26/22) УПРАВНОМ СУДУ НА РЕШЕЊЕ РИК ДА ОДБИЈА ПРИГОВОР. Поднета 12.03.2022, г. у 10:30.

Републичка изборна комисија није уопште била отворила страну за приговоре на решења о пријавама кандидата за председника Републике! Народ није био обавештен о том Приговору! Потписницима приговора је било онемогућено да у делу „ПРИГОВОРИ“ нађу Решење РИК у року од 72 сата!

РЕШЕЊЕ (02 Број: 013-654/22 од 11.03.2022. г.) РЕПУБЛИЧКЕ ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ (РИК) ДА СЕ ПРИГОВОР ОДБИЈА. 

То решење Републичка изборна комисија није доставила ни једном потписнику Приговора!

Страна на ипростору Републичке изборне комисије за приговоре на њена решења о народним посланицима и одборницима објављена пре избора од 3.априла 2022.г.
На њој је,  у одељку  „ИЗБОРИ НАРОДНИХ ПОСЛАНИКА“ , било сакривено Решење Републичке изборне комисије ОД 11.03.2022. г.  да се Пр. Г.иговор одбија!!! 

Страна на ипростору  Републичке изборне комисије за приговоре на њена решења о народним посланицима и одборницима објављена после одржаних избора.

ТО ЈЕ ОМОГУЋИЛО АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ ДА СЕ У ИНТЕРВЈУУ ЗА РТС ПОХВАЛИ ДА НИЈЕ БИЛО ПРИГОВОРА НА ПРИХВАТАЊЕ ЊЕГА ЗА ПРЕДСЕДНИЧКОГ КАНДИДАТА! ВИДЕТИ ОВДЕ СНИМАК ИНТЕРВЈУА НА ЈУТЈУБУ.  

ПРИГОВОР (02 013-654/22-5) ГРУПЕ 10 ГРАЂАНА НА РЕШЕЊЕ РЕПУБЛИЧКЕ ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ ДА ПРИХВАТА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ЗА ПРЕДСЕДНИЧКОГ КАНДИДАТА, 09.03.2022. г. ПРЕДАТ У 15:18 ч.

РЕШЕЊЕ (02 Број 013_654/22 од 09.03.2022. г.) РЕПУБЛИЧКЕ ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ (РИК) О ПРОГЛАШЕЊУ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ЗА КАНДИДАТА ЗА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ.

(Записник о 23. седници Републичке изборне комисије, одржаној 09.03.2022. г., 11.03.2022. г.)

РЕПУБЛИЧКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА ЈЕ ОДБИЛА 25.ог и 26.ог јуна 2020. г. ЗАХТЕВ (02. Број 013-1032/20) 57 ГРАЂАНА ЗА ЈАВНОСТ ИЗБОРНОГ ПРОЦЕСА НА БИРАЧКИМ МЕСТИМА: БРОЈАЊЕ ГЛАСОВА,  УТВРЂИВАЊЕ, ПОТПИСИВАЊЕ И ОБЈАВЉИВАЊЕ РЕЗУЛТАТА ГЛАСАЊА И ЧУВАЊЕ ОРИГИНАЛНИХ ЗАПИСНИКА НА БИРАЧКОМ МЕСТУ, А ДРУГА ОРИГИНАЛ ИЛИ ОВЕРЕНА КОПИЈА ДА СЕ ПОШАЉЕ РЕПУБЛИЧКОЈ ИЗБОРНОЈ КОМИСИЈИ. ТАКО СУ ОДРЖАВАНИ СВИ ИЗБОРИ ДО САДА.